HER YAZ AYNI SORUN

HER YAZ AYNI SORUN

İstilli Köyü sakinlerinin her yıl baharın gelişi ile birlikte başlayan çileleri, bu yılda devam ediyor. Köy sakinlerinin musluklarından akan su, pes dedirtti. Musluklarından akan çamur makinelerini bozarken, çamur nedeniyle köylülerin evleri de evleri de pislenmiş durumda. Köylüler ise yaşadıkları sorun ise ihbar hattımıza attıkları video ile ortaya çıktı.

 

Düzce Merkeze bağlı İstilli köyü her yıl baharın gelişi ile birlikte musluklardan su yerine akan çamur ile boğuşuyor. 21. Yüzyılda her yıl yaşanan su problemi köylüleri hayatından bezdirdi. Köylülerin musluklarından akan çamur nedeniyle çamaşır ve bulaşık makineleri bozulurken, evler ise pislik içinde. Köylülerin her yıl çektikleri bu çile ise bir köylünün video çekerek Whatsap ihbar hattımıza attığı video ile ortaya çıktı.

Bir bardağa musluktan akan çamuru dolduran İstilli Köyü sakini yine çamur dolu bardağı pencere önünde havaya kaldırarak mağduriyetlerini gösteriyor. Musluğun altındaki bulaşık leğeni ise su yerine akan çamur nedeniyle içindeki fincanlar ve tabaklar görünmez olur. Ayrıca bardağa su konulurken konuşan çamur mağduru köyü, her yıl yaz geldiğinde aynı sorunu yaşıyoruz. Çözüm bulunmadı diyerek isyanını da dile getiriyor. Köylü ayrıca çamur nedeniyle bozulan makinesini de gösteriyor ve evinin pislik içinde kaldığını ifade ediyor.

Köylüler ise yetkililerden musluklarından su yerine akan çamur için çözüm bulunmasını istiyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.