AK PARTİ DÜZCE TEŞKİLATINDA TANIŞMA TOPLANTISI

AK PARTİ DÜZCE TEŞKİLATINDA TANIŞMA TOPLANTISI

 AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve yeni yönetim, Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İGM üyeleri ve AK Parti ilçe başkanları ile tanışma toplantısı düzenlendi. Parti binasında düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, "40 kişilik yeni bir yönetim oluşturduk. Bu ilk toplantımız ve toplantımızın amacı da tanışmak. Vekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız var. Varsa onlara sormak isteğimiz soruları sormak yaptıkları çalışmaları birinci ağızdan dinlemek için böyle bir toplantı düzenledik" dedi.

İl Başkanın ardından konuşan Düzce milletvekili Fevai Arslan, kendisinin de daha önce il başkanlığı yaptığını belirterek, "Bulunduğumuz yerler birer bayrak yarışıdır. Bende zamanında il başkanlığı görevi yaptım. Yani teşkilattan gelen birisi olarak teşkilatımızın dediği bizim için önemlidir. Bize yapılmasını istemediğimizi biz asla sizlere yapmayacağız. Burada Düzce'nin sorunu masaya yatırılacak bizlerde çözüm için çalışacağız. Bundan sonra Düzce'de AK Parti'nin siyasi patronu da Metin Kaşıkoğlu'dur" diye konuştu.
Milletvekili İbrahim Korkmaz, yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, "Bundan sonra birlik beraberlik içinde çalışacağız. Bana göre teşkilat esastır. Bu sadece parti içinde değil her noktada böyledir. Hep birlikte uyum içinde Düzce'nin sorunları için mücadele edeceğiz" dedi. 
Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.