Bir haftada 5 olay aydınlatıldı

Bir haftada 5 olay aydınlatıldı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekipleri bir hafta içerisinde yaşanan 5 hırsızlık olayını aydınlattılar.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü?ne bağlı Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında Fevzi Çakmak Mahallesinde yapılan devriyeler sırasında kablo hırsızlığı yapan şahıslar polis ekiplerini fark edince kaçmaya başladılar.

 

Yaşanan kovalamaca sonrası S.B ve E.H isimli şahıslar kullandıkları bisikletleri ve çaldıkları kablolarla birlikte yakalanarak Düzce Adliyesi?ne sevk edildiler.

 

Diğer yandan piyasada maddi değeri oldukça yüksek olan Pekinis cinsi bir köpeğin çalındığı ihbarını alan hırsızlık ekipleri Kiremitocağı Mahallesinde yaptıkları devriye sırasında köpeği buldu. Köpeği çalan şahsın ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Hırsızlık masası ekipleri yine Kiremitocağı Mahallesinde ki bir inşaattan çalınan ve içerisinde uzatma kablosu, keski, hilti gibi piyasa değeri 11 bin lira civarında olan malzemeleri bir satıcıda buldu. Malzemelere el koyan polis ekipleri, hırsızlık zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

 

Kültür Mahallesinde meydana gelen olayda ise bir aracın içerisinde bulunan 8 adet vibrasyon motoru adı verilen zirai malzemeyi çalan M. B. polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrasında yakalandı. Yakalanan şahıs Düzce Adliyesi?ne sevk edildi.

 

Çay Mahallesinde yaşanan ikametten hırsızlık olayında, bir evden 5 bin lira parayı çalarak kaçmaya çalışan E. D. isimli şahıs yapılan ihbar sonrasında Ela Bahriye Oral Bulvarı üzerinde yakalandı. Şahısla birlikte çaldığı paralar da yakalandı. Şahıs Düzce Adliyesi?ne sevk edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.