OKULLARDAN YIL SONU SERGİLERİ

OKULLARDAN YIL SONU SERGİLERİ

2016-2017 Eğitim öğretim döneminin sonu yaklaşırken okullar yıl sonu etkinliklerine başladı. Arsal Anadolu Lisesi öğrencilerinin açtığı resim, Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinin açtığı görsel sanatlar sergileri ilgi gördü.

 

HÜRRİYET OKULUNDAN GÖRSEL ESERLER

Hürriyet Ortaokulu tarafından Düzce Belediyesi Ogün Danış sergi salonunda ?Görsel Sanatlar Sergisi? açıldı. Sergi iki gün boyunca gezilebilecek.

Hürriyet Ortaokulu her yıl gerçekleştirdiği yıl sonu sergisinin bu yıl ki temasını görsel sanatlar üzerine yaptı. Düzce Belediyesi Ogün Danış sergi salonundaki sergide yaklaşık 300 eser yer alıyor. Hürriyet ortaokul öğrencileri tarafından yapılan suluboya, ahşap, seramik resim ve motifler sergiyi gezenlerin büyük ilgisini çekiyor. Sergi hafta sonu da açık kalacak.

 

ARSAL ANADOLU?DAN RESİM SERGİSİ

Düzce Arsal Anadolu Lisesi öğrencileri yılsonu sergisi için hazırladıkları eserleri Düzcelilerle buluşturdular. Sergideki resimler beğeni gördü.

Eğitim öğretim döneminin son günlerinde okulların yılsonu etkinlikleri devam ediyor. Arsal Anadolu Lisesi de Krempark alışveriş merkezinde bir sergi düzenledi. Sergide öğrenciler bir yıl boyunca yaptıkları eserleri sergilerken, öğrencilerin büyük emek harcadığı resimler beğeni topladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.