KAZANAN HER ZAMAN DOSTLUK OLUYOR

KAZANAN HER ZAMAN DOSTLUK OLUYOR

Sakarya ve Düzceli dostlar yeşil sahada bir araya geldi. Aralarında Sakaryaspor Eski Başkanı Selahattin Aydın?ın da olduğu Düzceli ve Sakaryalı dostlar arkadaşlıklarını devam ettirmek ve hasretleri gidermek için başlattıkları organizasyonda Düzce?de bir araya geldiler. Halı sahada maç yapan işadamı ve siyasetçiler, arkadaşlıklarını devam ettirmek için organizasyonlara devam edeceklerini ifade ettiler. Dostluk maçına katılan ve Sakaryalı futbolcular; ?Bizim dostluğumuz uzun yıllara dayanıyor. 15 Yıldır Sakarya?daki arkadaşlarımızla dostlarımızla bu tür etkinlikleri sürekli olarak yapıyoruz. Orada, statüsü, çalışma alanları, konumları farklı gruplarda arkadaşlarla bir dostluk köprüsü kurduk. Bunu gücümüz ve sportif etkinliğim yettiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz ve futbolla diğer sosyal etkinliklerle devam ettireceğiz. Bundan son derece mutluyuz ve keyifte alıyoruz. Bu etkinliklerimizi diğer illere de yayarak bizim yaşımızdaki insanların motivasyonunu da yüksek tutarak gayreti içindeyiz. Dostlarımıza da bu konuda teşekkür ediyoruz? diye konuştular.

 

 

Organizasyona katılan bir diğer futbolcu ise; ?Biz buraya dace futbol maçı yapmaya gelmedik. Dostlarımızı ziyarete geldik. Onlarda zaman zaman bizleri ziyaret ediyor. Bu tür organizasyonların devam etmesini çok istiyoruz. Sakarya ve Düzce kardeştir. Sportif alanda bazı sürtüşmeler olsa da biz bunlara katılmıyoruz. Biz kesinlikle kardeşiz. Burada çok güzel dostluklar edindik. Bizi çok güzel ağırlıyorlar kendilerine çok teşekkür ediyorum? dedi.

Alptekin Aydın ise; ?Biz daha önce dostlarımızın daveti ile gittik. Düzce?de ve orada maçlar yaptık. Halı sahamız tamamlanalı 1 buçuk ay oldu. Bu 1 buçuk ayın sonunda dostlarımızı buraya çağırmak, onlarla birlikte olmak istedik. Düzcepor ile Sakaryaspor kardeşliği var. O nedenle dostlarımız geldiler bizleri kırmadılar onur verdiler. Sakaryaspor ikinci lige çıkma yolunda mücadele ediyor. Onlara da başarılar diliyoruz. Dostlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz? diye konuştu.      


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.