DÜ? TÜRKÜLERLE ANADOLU

DÜ? TÜRKÜLERLE ANADOLU

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen ?Türkülerle Anadolu? başlıklı konser, Cumhuriyet Konferans Salonu?nda icra edildi.

 

Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, öğretim elemanları, davetli konuklar ve öğrenciler katıldı.

 

Solistliğini Armağan Elçi?nin yaptığı konserde; bağlamada Hüseyin Elçi ve Mücahit Işık, perküsyonda Erkan Kanat, nefesli çalgıda Mürtaza Tunç, klavyede Güray Yıldırım ve kemanede Engin Demirtaş yer aldı.

 

Konserin ilk bölümünde Armağan Elçi; ?Kerkük Divanı?, ?Çökertme? ve ?Mevlam Gör Diyerek İki Göz Vermiş? gibi birbirinden değerli eserleri başarıyla seslendirdi. İkinci bölümde ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün sevdiği eserleri seslendiren Armağan Elçi, katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi. Ses ve enstrümanların uyumlu birlikteliği ve sanatçıların başarılı müzikal performansı, dinleyicilere keyifli bir bahar akşamı yaşattı.

 

?Türkülerle Anadolu? başlıklı konser, sanatçılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.