SÖNMEZ: HÜKÜMETE SORUYORUZ?

SÖNMEZ: HÜKÜMETE SORUYORUZ?

Vatan Partisi İl Örgütü, bölücü terör örgütü PKK'nın uzantısı YPG'ye ağır silah vereceğini açıklayan ABD'yi protesto etti. Partililer, İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması için de imza kampanyası başlattı.

ABD'nin terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'ye ağır silah vereceğini açıklamasına Vatan Partisi'nden tepki geldi. Spor sokak çıkışında stand açan Vatan Partililer, İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması için imza kampanyası  başlattı.

 

 

Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, ?Dün kovduğumuz düşmanlar farklı yöntemlerle bugün yine karşımızda.? Diyerek, yıllardır bölücü PKK Terör örgütünü ve Fetullahçı Terör örgütünü besleyen ve destekleyenin ABD ile İsrail olduğunu iddia etti.

Amerika?nın bölücü terör örgütlerine açıktan ağır silahlar verdiğini söyleyen Sönmez, ?Artık karar verme zamanı gelmiştir ve şimdi hükümete soruyoruz. Halen daha ABD ye dost ve stratejik müttefikimiz mi diyeceğiz. Her şey ortadayken bunu görmezden gelirsek,ülkemize ve milletimize ihanet olur. Bu millet bu Devlet bugün varsa ve ayaktaysa,düşmana,emperyalizme boyun eğmediği için var. İncirlik Üssü Türkiye?nin Bağrına Saplanmış Bir Hançerdir.

Vatan toprağımız olan İncirlik Üssünden kalkan Amerikan uçakları;askerimizi ,polisimizi şehit eden terör örgütlerini destekliyor ve yardım ediyor.15 temmuz 2016 gecesi FETÖ nün darbe girişimine İncirlik Üssünden yardım ve yataklık yapıldığı belgeleriyle ortada. İncirlik Üssü ,Amerika?nın Türkiye  hükümetini devirme ve ülkemizi içerden ele geçirme girişimlerinin hizmetindedir. İncirlik Üssü aynı zamanda komşularımıza karşı bir tehdit ve saldırı üssüdür. Vatan Partisi olarak tüm Türkiye?de olduğu gibi ,burada da imza kampanyası başlatıyoruz. İncirlik Üssü,Amerikan uçaklarına kapatılsın,Türk Ordusunun denetimi altına alınsın. Tüm Düzce Halkını bu kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.