HER ZAMAN AYNI MANZARA!

HER ZAMAN AYNI MANZARA!

Düzce?de halk otobüsü şoförleri hiçbir şeyden çekmedi duraklara park eden araçlardan çektikleri kadar. Hem şoförler hem de vatandaşlar bu duyarsız sürücüler yüzünden mağdur olurken, o sürücüler ise ne yasak dinliyor ne de kural.

Özel araç yoğunluğu Düzce?yi adeta esir aldı. Bazı uyanık sürücüler kendince uygun bulduğu yere aracını park edince, trafik içinden çıkılmaz duruma geliyor. Her buldukları boş yere park eden bazı sürücüler zaman zaman sınırı aşıyorlar. Özellikle de Otobüs duraklarını park alanı haline getiren sürücüler ne yasak dinliyor ne kural. Duraklara yanaşamayan otobüs şoförleri isyan ederken, Yolun ortasında otobüse binen yolcular ise yetkilileri göreve çağırıyor.

 

 

Otobüs duraklarına araç park edilmesi yasak olmasına rağmen sürücülerin kurallara uymaması bazen gerginlikler yaşanmasına da yol açıyor. Duraklara park edilen araçların en büyük çilesini ise otobüs şoförleri çekiyor. Durakta yolcu indirip bindirmek isteyen sürücüler, durakta park eden araçlardan dolayı yolda durmak zorunda kalıyor.Bu durum bazen sürücüler arasında sözlü atışmalar yaşanmasına neden oluyor.

Şoförler bu duruma, ? Biz mi yanlış yerde duruyoruz, bunlar mı doğru yerde? diyerek isyan ederken, vatandaşlar ise otobüse binmek için yola çıkmak zorunda kalmalarına tepki gösteriyorlar.Onca uyarı ve cezaya rağmen hala duraklara parkın önlenememesi duyarsız sürücülere tepkiyi artırırken yetkililerin daha sıkı denetim yaparak bu insanları engellemesi isteniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.