ERDOĞAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

ERDOĞAN  ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü genel kurulda  önemli bütün mesajlarını AK Parti teşkilatına verdi. Parti tabanının 15 Temmuz'dan bu yana beklediği değişimi kısa süre içinde yapacağının sinyallerini veren Cumhurbaşkanı, önce parti il ve ilçe teşkilatlarının süratle yenileneceğini söyledi, ardından sıranın belediye başkanlarına geleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın Genel Başkan seçildiği Genel Kurul?da belediye başkanları ve teşkilatlarla ilgili iki uyarısı dikkat çekti.

 

 

ŞEHİRLERİ OMUZLAYAN BAŞKANLARLA..

Erdoğan Belediye Başkanları?yla ilgili, "AK Parti vizyonuna uygun belediye başkanlarına ihtiyacımız var. Şehirlerine ve partimize yük olan değil şehirleri ve partimizi omuzlayan belediye başkanlarımızla yola devam edeceğiz" dedi. Bu söz yerel seçimlerde belediye başkanlarıyla ilgili önemli değişiklikler yapılacağı şeklinde yorumlandı. Erdoğan konuşmasında teşkilatlara yönelik ise "Bu olağanüstü kongreyle beraber il, ilçe, belde teşkilatlarımızda bu yılsonuna kadar süratle yenilenmeye gideceğiz" uyarısında bulundu.

AKP kongresinde konuşan Erdoğan, teşkilatlarda önemli yapılanma içerisine girileceğinin mesajını verdi. Erdoğan, ?Şimdi hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenilemeye gitmektir? dedi.

 

ÖNEMLİ YAPILANMA

Teşkilatlarda önemli yapılanma içerisine girileceğinin mesajını veren Erdoğan, ?Şimdi hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenilemeye gitmektir. İnşallah bu olağanüstü büyük kongre ile birlikte il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle bir yenilemeye gideceğiz. Ardından 6 aylık bir yol haritasını yine halkımızla paylaşacağız. 18-25 yaş aralığındaki genç kadroların bugün nasıl ki bu listede yer alıyorsa inşallah il, ilçe, belde teşkilatlarında da 18-25 yaş aralığındaki gençlerimizin yer almasını istiyorum, bunu da buradan duyuruyorum. Demokraside ve ekonomide ülkemizin standartlarını çok daha yükseğe çıkaracak bir programı en kısa sürede detay olarak sizlerle paylaşacağız. Biz partimizin ismini ?Adalet ve Kalkınma? olarak rastgele belirlemedik. Biz Türkiye?nin geleceğini bu kavramlar üzerinde inşa etmek için yola çıktık ve işte bugünlere geldik. Bundan sonra aynı doğrultuda sürekli nefes tazeleyerek, sürekli kendimizi geliştirerek devam etmekte kararlıyız? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.