BU KEZ ONLAR EĞİTİMDE

BU KEZ ONLAR EĞİTİMDE

Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda Yerel Yönetimler Personelinin Hizmet Kapasitesinin Arttırılması Eğitimi Açılış Töreninde konuşan Vali Zülkif Dağlı, yerel idarecilerin kendilerini geliştirmeleri için üniversite ile protokol hazırladıklarını söyledi.

Yerel Yönetimler Personelinin Hizmet Kapasitesinin Arttırılması Eğitimi Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 5 gün sürecek olan eğitimin açılış törenine Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Ender Aslan ile kurum ve daire müdürleri katıldı.

Yerel Yönetimler Personelinin Hizmet Kapasitesinin Arttırılması konusunda Düzce Üniversitesi ile iş birliği içinde olduklarını ifade eden Vali Zülkif Dağlı, idari personellerin Düzce Üniversitesi?nde master yapma imkanına kavuşturulduğunu söyledi.

Dağlı ?Düzce Üniversitesi kendisini çok iyi geliştirerek eğitimde kaliteyi ve güveni yakalamış durumda. Bu durumda bu ilde ki bürokratlar yani bizler de buna nasıl cevap verebiliriz diye de bir çalışmamız oldu. Örnek veriyorum. Ticaret Odası Meclis Başkanı veya meclis üyesi, kamu kurumlarından arkadaşlarımız burada ki işletme fakültesinde master yapma imkanı buldu. Kaymakam arkadaşlarımız master yapıyorlar. Belediye başkanımız Ankara?da yüksek lisansını yapmış durumda. Yani master yapmayanın burada hayat hakkı yok gibi bir şey. Böyle bir durum var. Milli eğitim müdürlüğümüz ile üniversitemiz arasında protokolü hazırladık. Sınıf öğretmenlerimiz istedikleri branşlarda master yapabilecekler. Öğretmenlerimiz dışında ileri günlerde idari personeller ve emniyet ile jandarma teşkilatı mensupları da bundan yararlanabilecek? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.