SARAY?DA SANAT SERGİSİ

SARAY?DA SANAT SERGİSİ

Saray koleji bünyesinde faaliyet gösteren ve Düzce?de altı seneden bu yana 3-4-5 yaş  gurubuna eğitim veren Saray Leman Seven Anaokulu yılsonu gösterisi ve Saray Sanat sergisi düzenledi. Okulda düzenlenen ve çok yoğun bir davetli topluluğunun izlediği gösterilerde minikler önce tüm şehitlerimiz için dua ettiler.

Gösterilerde Sarayın melekleri sergilemiş oldukları üstün performans ve çok anlamlı milli-manevi sunumlar ile izleyicileri adeta büyülediler. Okul öncesi eğitim ve değerler eğitiminden kazandıkları birçok güzellikleri seyircilerle paylaşan minikler, Bayrağımıza saygı gösterisi, Besmele etkinliği, İstiklal Marşı, Amentü, Esmaül-Hüsna gibi önemli ve anlamlı sunumlar yaptılar. Ayrıca 6 yaş grubu öğrencilerinin yaptığı mehter gösterisi ve Kabe-i Muazzama'yı tavaf etkinliği tüm seyircileri ve anneleri duygulandırdı.

Okul Müdürü Selma Temiz "Biz çocuklarımızı Allah sevgisi, vatan sevgisi ve insan sevgisi ile mükemmel olarak eğitiyoruz. Bu çocuklarımız yarının tam donanımlı mükemmel insanları olacaklardır. Saray Anaokulu , Saray Koleji ve Saray Talebe Yurdumuzda  çocuklarımızın iki yönlü eğitiminde Düzce'mizin ve milletimizin emrinizdeyiz" dedi.

Programa katılan Veliler ve davetliler ise yaptıkları değerlendirmelerde memnuniyetlerini dile getirdiler ve "Bu yaşta bu asaletli eğitim geleceğe güvenle bakmamızı sağladı, eğitimcileri ve yöneticileri kutluyoruz" dediler.

Program Saray Sanat Sergisinin gezilmesiyle sona erdi. Okul yetkilileri Saray Sanat sergisinin Mayıs ayı sonuna kadar  Saray Kolejinde ziyarete açık olacağını belirterek yoğun ilgisinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ettiklerini ifade ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.