UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE ONLAR DA KATILDI

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE ONLAR DA KATILDI

Düzce?nin kanayan yarası madde bağımlılığına karşı mücadeleye Muaythai sporcuları da katıldı. 15 Lisede 15 muaythai şöleni projesi ile gençlere madde bağımlısı olma, spor bağımlısı ol mesajı veriliyor.

Profesyonel Muaythai sporcuları,  Gençlik Gelecek, Gelecek Sporla Güzelleşecek sloganı ile bir etkinlik başlattı. Gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak ve spora yönlendirmek amacıyla 15 lisede 15 Muaythai gösterisi yapacak olan sporcular ilk gösterilerini bugün Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdiler.

Sporcular gösterilerini sunmadan önce Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı ve Muaythai lisanslı sporcusu Birol Aksu öğrencilere tavsiyelerde bulunan bir konuşma yaptı, spor ile gençlerin kötü ve yanlış içinde olmayacağını, düzenli spor yapanların ruhen ve bedenen sağlıklı olacağını belirtti.

Başarılı Muaythai sporcusu Muhammet Bişgin ve milli sporculardan oluşan grup öğrencilere Muaythai ve diğer dövüş sporlarını sevdirmek amacıyla gösteri sundular. Öğrenciler gösterileri ilgiyle izlerken alkışlarla destek verdiler.

Muaythai Sporcusu Muhammet Bişgin etkinlikle ilgili olarak bilgi verirken, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sahip çıkmak adına böyle bir proje başlattıklarını belirtti.

Bişgin, ? Gençleri, bireysel sporlar olsun, dövüş sporları olsun bilinçli spor yapmaları, kendilerini daha zinde yaşamaları için spor yapmaya yönlendirmek için buradayız. Gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak, daha sosyal bir hayat yaşamaları için dövüş sporlarının ne kadar kolay olduğunu göstermek için bu etkinliği düzenledik. Gençlerimize profesyonel olamasalar da lisanslı sporcu olmaları için yardımcı olacağız. Bağımlılıktan uzak tutarak spora yönlenmelerini sağlayacağız. İlk Ticaret lisesinden başladık, tüm liselerimizde 15 bin öğrencimize ulaşmış olacağız. Önümüzdeki sezon ortaokul ve ilkokullara kadar ineceğiz, gençlere küçük yaşta biz sahip çıkmazsak başkaları sahip çıkar.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.