VELİ: GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK

VELİ: GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Veli, yaz okullarında başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi ve yaz okullarında 3 ay boyunca yapılacak çalışmaları anlattı.

Spor Sayfası programına katılan Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Alt Yapı sorumlusu Cengiz Veli, Gelişim ve Akademi ligleri yaz spor okulları ile ilgili bilgiler verdi.

Güzel bir sezon geçirdiklerini söyleyen Veli, her şeye sıfırdan başladıklarını söyledi. Veli öncelikli amaçlarının 5 ayrı yaş kategorisinde akademi liginde mücadele edecek sporcu yetiştirmek olduğunu belirtti, kurumsallaşma adına yapılan çalışmaları anlattı.

Veli, ? başımızı sokacak tesisimiz yoktu geçicide olsa barınabilecek yerimiz oldu. Malzeme tedariki konusunda aşağı yukarı geçen seneden kalan biraz formamız vardı onun dışında çok da bir şeyimiz yoktu. Biz ne yaptık, idman malzemeleri, kamp malzemeleri, kabanlarına çantalarına kadar her şeyi eksiksiz onları tedarik ettik? dedi.

Sporun okulu engellediği yönünde bir algı olduğunu söyleyen Veli, bunun doğru olmadığını söyledi.

Düzce?de spor lisesi müjdesini aldıklarını söyleyen Veli, önümüzde ki sezona bu okulun yetişeceğini söyledi, bu okulun spor yapan gençler için çok büyük bir avantaj olduğunu ifade etti.

Spor fakültesinin teknik imkânlarından yararlanmak istediklerinin altını çizen Veli, fakülte de öğrencilere belli testler yaptıklarını söyledi ve 3 aylık süreci şu şekilde anlattı.

Veli, ? yaz okulunda çocuklara karne vereceğiz. Testler yapılarak bizim yaz okulumuz başlayacak. Yaklaşık 3 ay sürecek bir süreç bu. Üç ay boyunca bu çocuklar bilimsel imkanlarla çalıştırılacak, testleri yaz okulunun bitiminde tekrar yapılacak başladığında bu durumdaydı, bittiğinde bu durumda. Vereceğimiz karnede bunlar olacak velisi de görecek, bizlerde de bu kayıtlar tutulacak aralarında yetenekli olanları alt yapımıza kazandıracağız?. Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.