81 İL?DE EŞ ZAMANLI

81 İL?DE EŞ ZAMANLI

71 bin güvenlik gücüyle 'Huzur Türkiye' uygulaması , Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerince 81 ilde gerçekleştirildi. Huzur Türkiye Uygulamalarının 6'ncısında Düzce?de de ekipler uygulama gerçekleştirdi.

Dün akşam Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce?de de özellikle vatandaşların yoğunlukla bulundukları umuma açık yerlerde Huzur Türkiye Uygulamalarının 6'ncısını gerçekleştirildi.

Uygulamaya asayiş, terör, çevik kuvvet, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, trafik, narkotik ekiplerinden 200 polis ile 100 jandarma personeli katıldı. Düzce´nin tüm il ve tüm ilçe girişleri ile  şehir merkezinde gerçekleştirilen uygulamalarda mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması ile aranan şahıs ve araçların yakalanması amaçlandı.

Şehir giriş, çıkışları ile şehir merkezinde önceden tespit edilen noktalarda yapılan uygulamalar sonucunda; 1428 kişinin GBT sorgusu yapılırken, 95 işyeri kontrol edildi, 3 işyerine yasal işlem yapıldı. Uygulamalarda, 398 araç kontrol edildi, 22 araca ceza yazıldı., 1 araç trafikten men edildi. Araçlara 19 Bin 49 Lira ceza uygulandı. Çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs uygulamalarda yakalanırken, 2 ruhsatsız tabancadan 2 şahsa işlem yapıldı, 6 şahsa adli işlem yapıldı, başka suç unsuruna rastlanmadı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.