KÜLTÜR?DE MEZUNİYET COŞKUSU

KÜLTÜR?DE MEZUNİYET COŞKUSU

Özel Kültür Eğitim Ortaokulu 2. mezunlarını verdi. Dün akşam düzenlenen mezuniyet gecesinde kep fırlatan öğrenciler gecenin tadını doyasıya çıkarttı.

2016-2017 eğitim öğretim döneminin bitmesine sayılı günler kala okullarda mezuniyet heyecanı ve coşkusu yaşanmaya devam ediyor. Kültür Eğitim Ortaokulunda da dün akşam mezuniyet balosu düzenlendi. Öğrenciler 1 yılın yorgunluğunu gecede atarken, lise öğrencisi olma yolunda da heyecanları ve sevinçleri yüzlerinden okunuyordu.

Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Aktürk, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, çalışarak, azim ve gayret göstererek istedikleri noktaya gelebileceklerini söyledi, sınav sonuçlarına bakıldığında Düzce?nin eğitim seviyesinin düşük olduğuna dikkat çekerken, Kültür Eğitim Kurumlarının başarılarını anlattı.

Kültür Eğitim Ortaokulu 2016-2017 mezunu öğrenciler hep birlikte mezuniyet pastasını kesmesinin ardından , Okul Müdürü Hikmet Tunçel yaptığı konuşmada , öğrencilere dürüst ve erdemli olun tavsiyesinde bulundu.

Müzik eşliğinde öğretmenleri ve aileleriyle mezuniyet coşkusu yaşayan öğrenciler gecenin sonunda kep fırlatarak ortaokul dönemine veda ettiler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.