ÖĞRETMEN EVİNE YENİ İMAJ

ÖĞRETMEN EVİNE YENİ İMAJ

Düzce Avni Akyol Öğretmen Evinde yeni düzenleme ile hayata geçirilen Bahçe Restaurant bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Öğretmen evinin eski günlerdeki gibi ilgi görmesi için yapılan düzenleme ile Düzceliler ve öğretmenler yeni bir mekana kavuştu.

1991 yılında Milli Eğitim Eski Bakanlarından Düzceli siyasetçi rahmetli Avni Akyol tarafından açılan, Öğretmen Evi, 12 Kasım 1999 yılında yaşanan büyük felaketle yıkılmış, 2001 yılında Milli Eğitim Vakfı tarafından şu anda hizmet veren mevcut bina yapılmıştı. 16 yıldır bir çok buluşmaya ve organizasyona ev sahipliği yapan Öğretmen Evi yeni düzenleme ile yepyeni bir imaja kavuştu. Bugün açılışı yapılan Bahçe Restaurant ramazan ayında zengin ve ucuz menüsüyle  Düzcelilere hizmet verecek.

Avni Akyol Öğretmen Evi Müdürü Adnan Kırca, Öğretmen evinin geçmiş yıllardaki kadar ilgi görmediğini söylerken, yeni yapılan düzenlemelerden söz etti, değişen fiziki mekanlara Düzcelileri davet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, yeni bir öğretmen evine ihtiyaç olduğunu ancak yakın zamanda gerçekleşemeyeceği için mevcut binanın daha güzel şartlara kavuşturulduğunu söyledi, hem öğretmenlerin hem halkın restauranttan yararlanabileceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Öğretmen Evi Bahçe Restaurantın açılış kurdelesi kesildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.