ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR CAMİİ AÇILDI

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR CAMİİ AÇILDI

Arapçiftliği Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Camii töenle hizmete açıldı.  Mahalleli camide ilk Cuma namazını protokol ile birlikte kıldı.  

Arapçiftliği Mahallesinde, Düzce Belediyesi Fen İşleri ve Destek Hizmetleri müdürlüklerinin desteği ile yapımı tamamlanan ve adını 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir?den alan caminin açılışı yapıldı.

 

 

Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir ve Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu?nun da  katıldığı açılışta muhtarlar ve vatandaşlar da hazır bulundu.

İl Müftüsü Selami Emen  açılış öncesi yaptığı konuşmada, caminin Valilik, belediye ve vatandaşların katkısı ile yapıldığını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.

Emen konuşmasının ardından hep birlikte dua edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hem caminin hem Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi, güzel bir cami olduğunu söylerken, belediye olarak da ellerinden gelen katkıyı verdiklerini belirtti.

Vali Zülkif Dağlı ise, caminin isminin manalı olduğu ifade ederken, camilere büyük cemaatten çok çocukların da gelmesi için gayret gösterilmesini istedi.

Konuşmalar ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Şehit Ömer Halisdemir camiinde mahalleli ilk Cuma namazını protokol ile birlikte kıldı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü tarafından 195 metre avlu duvarı ve bin 100 metrekare zemin döşemesi yapılan camide ayrıca Destek Hizmetleri müdürlüğü tarafından Düzce?de ilk kez bir camiye 5 metre yüksekliğine yangın merdiveni ile avlu giriş ve cami giriş kapıları yapıldı.

Park ve bahçeler birimi tarafından peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarının da yapıldığı cami iki kattan oluşuyor ve aynı anda 750 kişinin aynı anda ibadet etmesine imkan sağlıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.