SÜRÜCÜ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

SÜRÜCÜ DUMANDAN ZEHİRLENDİ

TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkii TIR yangını ile dumanlar içinde kaldı. Halat taşıyan bir TIR önce bariyerlere çarptı, ardından patlayan lastiklerinden yanmaya başlayan TIR?da alevler tüm dorseyi sardı. Yangını söndürmek isteyen TIR sürücüsü dumandan zehirlenirken, tamamen yanan dorse kullanılmaz hale geldi.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Ankara?dan İstanbul istikametine gitmekte olan Amir Ahmed idaresinde ki CT9088CM plakalı TIR, kontrolden çıkarak otoyol kenarında ki bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpan TIR aracının lastikleri patladı ve yanmaya başladı. Bir anda büyüyen yangın tüm dorseyi sarıcında TIR sürücüsü çekiciyi dorseden ayıramadı ve yangını söndürmeye çalıştı. Etraftan geçen diğer TIR sürücülerinin de yardımıyla yangın tüpü ile müdahalede bulunan Amir Ahmed, dumandan etkilendi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından TIR sürücüsü hastaneye kaldırılırken, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında gerdirme halatı taşıyan TIR?ın dorsesi tamamen yandı.

Yoldan geçen ve yangını görerek duran diğer TIR sürücüsü Hasan Kartal ?20?ye yakın yangın tüpü ile müdahale ettik. Ancak lastik olduğu için durduramadık? dedi. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.Yangın nedeni ile Tem Otoyolu Ankara istikametinde uzun kuyruklar oluştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.