AĞIR VE EKSİK İŞLEYİŞ VAR

AĞIR VE EKSİK İŞLEYİŞ VAR

Vali Zülkif Dağlı, Düzce?de özellikle köylerde SEDAŞ ve TELEKOM çalışmaları ile ilgili sorunlar yaşandığını söyledi, bazı köylerde bu sorunların kangren haline geldiğini vurgularken, iki kurumunda işleyişinde ağır ve eksik kaldığını belirtti.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen bilgisayar kursunu bitiren muhtarlar düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törene Vali Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Çetin ve muhtarlar katıldı.

Vali Dağlı sertifika dağıtımı öncesinde  muhtarların  sorunlarını dinlerken,  özellikle köylerde TELEKOM ve SEDAŞ?ın işleyişi konusunda aksaklıklar ve eksiklikler olduğunu söyledi, iki kurumun yaşattığı sorunlar için muhtarlara ilgilenme sözü verdi.

Dağlı, ? SEDAŞ?ın ilimize yönelik 11 milyon yatırım ödeneği vardı. Sayın Bakanımızın gayretleri ile 19 milyona çıkartıldı. Ama bununla işler bitti mi yine bitmedi. Kangren olan köylerimizde elektrikle ilgili sorunlar var. Maalesef TELEKOM da özelleştikten sonra çok fazla yatırım yapmaz hale geldi. Bunlarla ilgili sorunlar var köylerimizde, bunlara yeniden bakalım.? Derken, muhtarlara bilgisayar kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Sohbet havasında sıcak bir ortamda geçen program sırasında Vali Dağlı, bilgisayarı tam olarak öğrenmek isteyen muhtarlar için özel kurslar da düzenlenebileceğini söylerken, öğrenmenin yaşı olmadığını belirtti, muhtarların yaşlarını sorduğunda ise ilginç ve esprili bir ortam oluştu.

Bazı muhtarlar yazıcılarının eski bazıları ise hiç bilgisayarları olmadığını söylerken, kursun muhtarlara katkısı olduğuna inandıklarını belirttiler.

Vali Dağlı?nın konuşmasının ardından bilgisayar kursunu başarıyla bitiren muhtarlara sertifikaları verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.