KAYNAŞLI?DA KURA HEYECANI

KAYNAŞLI?DA KURA HEYECANI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile TOKİ işbirliğinde dar gelirliler için Kaynaşlı?da yapılan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. 95 konut hak sahiplerine teslim edilirken, görme engelli bir vatandaşa ev çıkması sevindirici anlara sahne oldu.

Dar gelirli aileler için Kaynaşlı Şirinevler mahallesinde yapılan 95 konut hak sahiplerine teslim edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile TOKİ işbirliğinde inşa edilen konutlar için düzenlenen kura çekim töreninde, ev sahibi olmanın heyecanını yaşayan vatandaşlar kura çekimini sabırsızlıkla beklediler.

Kaynaşlı kaymakamı Cemal Demiryürek, Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Sosyal Yardımlar Müdürlüğü yetkilileri ve vatandaşların katıldığı törende, 2 oda 1 salon niteliğindeki  95 konutun hak sahipleri belirlendi.

Noter huzurunda yapılan çekilişte ilginç anlar da yaşandı. Görme engelli vatandaşlara  ev çıkması onları büyük sevince boğdu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.