GAZİANTEP MAÇI ARDINDAN KONVOY VAR

GAZİANTEP MAÇI ARDINDAN KONVOY VAR

Türkiye Spor Toto Süper Liginde Beşiktaş?ın şampiyonluğunu ilan etmesine saatler kala, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli Düzceli Beşiktaşlıları bu akşam yapılacak olan kutlama şölenine davet etti.

Türkiye Spor Toto Süper Liginde Beşiktaş bu akşam Gaziantepspor ile karşılaşacak. Kara Kartalların şampiyonluk ipini göğüslemesine saatler kala, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli şampiyonluk kutlamaları ile ilgili organizasyonu anlattı. Darıyerli tüm Düzceli Beşiktaşlıları maç sonrası konvoya ve kutlamaya davet etti.

 

 

Darıyerli, ? 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği olarak biz bu sene geçen sene yaptığımız kutlama şölenlerinin bir benzerini yapacağız. Gaziantep maçının hemen arkasından bir konvoy düzenleyeceğiz. Konvoy sonrası AVM?nin önünde bütün Beşiktaşlıları bekliyorum, bayraklarıyla formalarıyla. Orada bir ses düzeni organizasyonu ve AVM?nin ekranından da canlı yayına bağlanacağız. Havai fişek gösterisiyle de programımız bitecek. Beşiktaşımız geçen seneden sonra bu sene, bundan sonra her sene şampiyon olacak inşallah. Türk sporunu daha ileriye götürmek için Beşiktaş?ın atılımlar yapacağına eminiz.? Dedi.

Darıyerli, Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Basketbol takımını kutladı ve sözlerini ? Ne mutlu Türküm diyene? ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene? şeklinde tamamladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.