İSTİLLİ?DE BİR ACAYİP DURUM

İSTİLLİ?DE BİR ACAYİP DURUM

Merkez bağlı İstilli köyünde şaşırtıcı bir uygulama yaşanıyor. Vatandaşın iddiasına göre Köyün yolunu asfalt yapan Özel İdare kendi araçları marifetiyle asfalt yolu bozuyor. Cep telefonu ile bu çarpıklığı görüntüleyen vatandaş, yetkililerden de cevap bekliyor.

Düzce?nin en büyük sorunlarının başında yol ve asfalt geldiği biliniyor. Neredeyse her gün bir köyden yaşanan yol sıkıntısı yüzünden şikayet geliyor. Kışın çamurdan yazın tozdan bıkan vatandaşlar asfalta hasret kaldıklarını söylerken, şans yüzlerine gülüp yolları asfalt yapılan vatandaşlar ise hiç de göründüğü kadar şanslı değil. Hep yapılan hizmeti korumamakla itham edilen vatandaşlar bu kez kendi yaptığını korumayan kurumdan, iddiaya göre İl Özel İdaresinden şikayetçiler.

İstilli köyünde yaşanıyor bu çarpık uygulama. Yıllardır asfalta hasret kalan köy yoluna asfalt dökülmüş, ağır tonajlı hafriyat kamyonları için ise asfaltı bozmamaları amacıyla başka güzergah belirlenmiş ve tabela takılmış. Ancak tabelayı pek de kale alan olmayınca kurumların kamyonları kendi yaptıkları asfaltı bozmaya başlamış.

İstilli?de sıcak asfalt döktürebilmek için 20 yıldır beklediklerini söyleyen  Vatandaş yolu görüntülerken, normalde hafriyat kamyonlarının kullanması gereken yolu gösteren tabelanın bulunduğunu ancak ağır tonajlı araçların ala diğer yolu kullandığını söyledi ve yetkililere sordu ? bu tabela ne işe yarıyor??


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.