DÜZCE'Yİ TEMSİL EDEBİLİRLER

DÜZCE'Yİ TEMSİL EDEBİLİRLER

Kalıcı konutlarda hizmete giren yüzme havuzu ile Düzce?de yüzme sporu adına faaliyetler gerçekleştirilirken, ilk kez düzenlenen teşvik yarışması ile miniklerin yüzme sporunu tanımakları ve sevdirilmesi amaçlanıyor.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yüzme kurslarına büyük ilgi gösteriliyor. Kalıcı konutlarda hizmet veren yüzme havuzunda hem minikler hem büyükler geleceğin yüzücüleri olma yolunda ilerliyor.

Küçükleri yüzme sporuna yönlendirmek ve sevdirmek amacıyla Gençlik Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile zaman zaman yarışlar düzenlenirken, son olarak 100 sporcunun katıldığı teşvik yarışları gerçekleştirildi.

Hem küçükler hem büyükler kurslarda öğrendiklerini sergileme fırsatı bulurken, yarışlarda heyecanlı müsabakalar yaşandı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörü Selbi Pehlivan, Düzce?nin yüzme adına daha iyi yerlere gelmesini dilerken, yarışların amacını anlattı,  bu tür etkinliklerin ise Düzce için ilk olduğunu belirtti.

Pehlivan, ?  Küçük yaş grupları için teşvik yarışları yaptık. Onlara yüzmeyi tanıtmak, sevdirmek, motive etmek amaçlı. Ramazan?da havuzumuz kapanacak. Ondan önce de büyükler için genel durum değerlendirmesi il seçmesi yaptık. Yaklaşık 100 öğrenci katıldı. Küçükler inanılmaz umut vaat ediyor. İyi dereceler,iyi yetenekler var kaybetmemek lazım. Ramazan?dan sonra tekrar bir yarış yapacağız. 1 günlük yarıştı, dereceye girenlere madalya vereceğiz.? Dedi.

Yarışların sonunda çeşitli kategorilerde dereceye giren miniklere madalyaları takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.