SGK MÜDÜRÜNDEN SON UYARI!

SGK MÜDÜRÜNDEN SON UYARI!

SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu?ndan borçlarını yeniden yapılandıran vatandaşlara ilk taksit uyarısı. Köroğlu, yapılandırmadan faydalanmak için vatandaşların ilk taksitlerini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemelerini istedi.

6736 sayılı borçların yeniden  yapılandırılması kanunu ile birlikte, yapılandırma yapanlar için 31 Mayıs son gün. Vatandaşların yapılandırma hakkını kaybetmemeleri için çarşamba günü mesai bitimine kadar ilk taksitlerini ödemeleri gerekiyor.

 

 

SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, borçları yapılandırma kapsamına alınan vatandaşlara uyarıda bulunarak, yapılandırmanın bozulmaması için 31 Mayıs'a dikkat çekti, vatandaşların yeni bir yapıdan faydalanamayacaklarını söyledi.

Köroğlu, ? kurumumuza olan borçlarının taksit ödeme tarihleri  4?er ay uzatıldığından ilk taksit ödeme tarihi 31 Mayıs 2017 , ikinci taksit ödeme tarihi ise 30 Haziran 2017 olmuştur.Kurumumuza olan borçlarını yapılandıran vatandaşlarımızın yapılandırmalarının bozulmaması için ilk iki taksiti vadesinde ödemeleri gerekmektedir. Bu nedenle ilk taksiti ödemeyenlerin 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemeleri, ikinci taksiti ise 30 Haziran?da ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca, 6736 sayılı yasadan yararlanan vatandaşlarımız yeni yapılandırmadan faydalanamayacaklardır. Yapılandırma yapmış vatandaşlarımız il müdürlüğüne başvurarak yeni ödeme planlarını temin edebilirler.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.