15 LİSEDE GÖSTERİ SUNDULAR

15 LİSEDE GÖSTERİ SUNDULAR

Düzceli Muaythai sporcuları, 15 Lisede 15 muaythai şöleni projesi ile gençlere madde bağımlısı olma, spor bağımlısı ol mesajı verdi. Sporcular son gösterilerini Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesinde sundular.

Profesyonel Muaythai sporcuları,  Gençlik Gelecek, Gelecek Sporla Güzelleşecek sloganı ile başlattıkları etkinliğin sonuna geldiler. Gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak ve spora yönlendirmek amacıyla 15 lisede 15 Muaythai gösterisi yapan sporcular, son gösterilerini Zübeyde Hanım  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdiler.

Öğrencilere Muaythai sporunun inceliklerini gösteren ve sporun kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğu mesajını veren sporcuları öğrenciler ilgi ve merakla izledi.

Muaythai sporcusu Muhammet Bişgin projenin tamamlandığını söylerken, ileride gösteri sundukları liselerden bir milli sporcunun bile çıkmasının kendilerini gururlandıracağını ifade etti.

Madde bağımlısı olma spora bağımlı ol? projesi kapsamında her gün 3 okul olmak üzere 15 lisede gösteri yaptıklarını söyleyen Bişgin, son olarak Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?nde geleceğin teminatı kız öğrencilere ulaşarak kapanış yaptıklarını bildirdi.

Bişgin, ? Güzel dönüşler oldu. Biz sadece dövüş sporlarını değil, farklı branşlara da gençlerimizi yönlendirmiş olduk. Buradan veya başka liselerden ileride bir tane bile milli sporcunun çıkması  bizim için büyük mutluluktur.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.