KÜLTÜR?DE SANAT GECESİ

KÜLTÜR?DE SANAT GECESİ

Düzce Özel Kültür Koleji?nin ?Sanat için ara ver? sloganıyla düzenlediği resim sergisi ve müzik gecesi dün akşam kültür merkezinde gerçekleştirildi. Öğrenciler resim ve müzik dalında yıl boyunca öğrendiklerini sergilediler.

Kültür  Eğitim Kurumları eğitim öğretim döneminin sonu yaklaşırken sanat gecesi düzenledi. Öğrenciler resim ve müzikte yıl boyunca öğrendiklerini velileri için sergiledi.

Gece öğrencilerin yaptığı eserlerden oluşan resim sergisinin açılışı ile başladı. Serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Kültür Eğitim Kurumları kurucusu Hasan Aktürk birlikte kesti. Başkan Keleş, sergiyi gezerek eserleri inceledi, bilgi aldı.

Programın açılış konuşmasını Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Birol Güney yaptı. Güney sanatın ve sanatçının öneminden söz etti, Kültür Eğitim Kurumlarının akademik çalışmalarla sosyal faaliyetleri de bir arada yürüttüğünü belirtti.

Piyano ve gitar resitali ile öğrenciler velilerine mini konserlerin verdiği gecede, İlk ve Ortaokul öğrencilerinden oluşan koronun şarkıları ve gösterileri beğeni ile izlendi.

Müzik ve Görsel Sanatlar Öğretmenleri Başak Beşer ve Binnaz Öztürk gece ile ilgili bilgi verirken, öğrencilerin bir yıl boyunca çok çalıştıklarını, öğrendiklerini veliler için sergilediklerini belirttiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.