KÜLTÜRDE BAĞIMLILIK SEMİNERİ

KÜLTÜRDE BAĞIMLILIK SEMİNERİ

Kültür kolejinde bugün Düzce Muaythai Kulübü Derneği?nin  katkılarıyla uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminere Amerikalı narkotik uzmanları da katılırken, madde bağımlılığının sporla aşılabilecek bir hastalık olduğu vurgusu yapıldı.

Kültür kolejinde bugün anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Son dönemlerde artan madde bağımlılığının spor ile aşılması konusundan öğrencilere bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminere ABD Adalet Bakanlığı Federal Büro Uluslar arası Narkotik İrtibat görevlisi Cameran Taylor, ABD Adalet Bakanlığı Federal Büro Uluslar arası narkotik soruşturma görevlisi Murat Yıldırım, İstanbul Amerikan Başkonsolosluğu Uluslar arası Narkotik Bölümü,  Doğu Marmara Bölge Başkanı Birol Aksu, Muhaythai Milli takımlar teknik direktörü Yılmaz Çeken, Bağımlılık danışmanı Dilek Akkuş, Muaythai Milli Takım Anternörü İbrahim Keleş ve öğrenciler katıldı.

 

 

İlk bilgilendirmeyi yapan ABD Adalet Bakanlığı Federal Büro Uluslar arası Narkotik İrtibat görevlisi Cameran Taylor öğrencilere bağımlılıkla ilgili bilgiler verirken Türkiye?nin Amerika?ya göre daha şanslı olduğunu söyledi, Türkiye?de aile yapısının güçlü olduğunu ve herkesin aile ve arkadaş çevresine sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Bağımlılık danışmanı Dilek Akkuş, bağımlılığın başladıktan sonra zor bir hastalık olduğunu söyledi ve bağımlılıkla ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı

Muhaythai Milli takımlar teknik direktörü Yılmaz Çeken, madde bağımlılığından kurtulmanın tek yolunu spor olduğunu söyledi. Çeken Muhaythai sporuyla ilgilenen gençlerin kazanımlarını öğrencilere anlattı.

Konuşmaların ardından muhaythai sporcuları tarafından öğrencilere kısa gösteri gerçekleştirildi. Seminere katılanlara Türkiye Muaythai federasyonu Doğu Marmara Bölge Başkanı Birol Aksu tarafından plaket verildi.

Seminer sonrası Muaythai sporcuları bir gösteri sundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.