MİNİK BOKSÖRLER DERECEYE GİDİYOR

 MİNİK BOKSÖRLER DERECEYE GİDİYOR

  Düzce dışındaki turnuvalara katılan minik boksörler aldıkları derecelerle kendilerini yeni turnuvalara hazırlıyor. 

Düzce'ye il dışındaki turnuvalardan derece getiren minik boksörler Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı ziyaret etti. Düzce Boks İl Temsilcisi Kadir Çengel ile birlikte ziyaret eden üç minik boksör 27 Mayıs Sakarya'da yapılan Bahar kupasında dereceye girmelerinden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran tarafından ödüllendirildi. Şiran, " Gençlerimizin sokaklar yerine salonlarda spor yapması bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Boks ağır ve zor bir spordur. Gençlerimize başarılar diliyorum, umarım onların isimlerini önümüzdeki senelerde daha çok duyarız" dedi.
Sakarya'da yapılan Bahar kupasında Mehmet Can Akgül altın madalya, Muhammet Ali Sakalsız gümüş madalya ve alt minik kategorisinde Ahmet Tuğra Cabuoğlu gümüş madalya ile Düzce'ye döndü.
Düzceli boksörler, 11-17 Haziran tarihleri arasında Kars'ta yapılacak olan üst minikler ferdi boks şampiyonasına katılacak. 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında da Ahmet Tuğra Cabuoğlu Sinop ilinde düzenlenecek olan alt minikler şampiyonasına katılacak.
Düzce Boks il temsilcisi Kadir Çengel, " Gençlerimiz boksa karşı çok ilgililer. Şampiyona ve turnuvalara katılarak onların deneyimlerini arttırıyoruz. Girdiğimiz tüm turnuvalara damgamızı vurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sene olmasa da önümüzdeki sene çok iyi derecelerle ilimize döneceğiz" ifadelerini kullandı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.