İLK YILDA BÜYÜK BAŞARI

İLK YILDA BÜYÜK BAŞARI

Saray Eğitim Kurumları Müdürü Mecit Güneş, TEOG sınavında yakaladıkları başarının sırrını anlattı, hem idarecilerin hem velilerin öğrencilere inandığını söylerken, ilk yılda gelen bu başarının ileriki yıllarda artarak devam edeceğini belirtti.

Saray Eğitim Kurumları TEOG sınavında büyük başarı yakaladı. 1 Türkiye birincisi, ikincisi ve üçüncüsü çıkan okulun başarısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Saray Eğitim Kurumları Müdürü Mecit Güneş, sınavlara hazırlanırken izledikleri yolu anlattı.

 

 

Güneş, ?Ağustos ayından okul açılıncaya kadar ciddi bir çalışmanın içerisine girdik, eksikliklerini tamamladık. 19 Eylül sabahından itibaren de yoğun programımıza devam ettik. Tek yayına bağlı kalmadık en az 5-6 yayında çalıştık. Sürekli deneme sınavlarıyla da yaptığımız çalışmaları değerlendirme fırsatı bulduk? dedi.

Yaptıkları çalışmalarından dolayı ciddi bir memnuniyet oluştuğunu dile getiren Güneş, birinci dönem de TEOG? da ortalama 84 iken ikinci dönem 91?e çıktığını söyledi. Sonuçlar açıklandığında yakaladıkları başarıyı beklediklerini ifade ederken, bu başarıda velilerin katkısının çok büyük olduğunu belirtti.

Güneş? sonuçlar açıklandığında biz zaten bu başarıyı bekliyorduk, bir Türkiye birincisi, 120 soruda 120 yaptı ve tam puan aldı. Ardından 120 soruda 119 doğru ile bir öğrencimiz ve üçüncü sıramızda da 120 soruda 117 doğruyla güzel başarılar yakaladılar. Bu başarının arkasında bir inanç vardı. Biz okul idaresi olarak inandık velilerimiz inandı. Çünkü velilerimiz ciddi destek sağladılar. Veliyi işin içine katmazsanız başarılı olmanız mümkün değil. ? şeklinde konuştu.

Dönem aralarında velilerle sürekli görüştüklerini ve onların da fikirlerini aldıklarını söyleyen okul müdürü Mecit Güneş, velilerin tavsiyelerinin çok işe yaradığını ve onlar sayesinde başarının yakalandığını belirtti.

Sonuçlar açılandığında okul olarak ilk yıllarının en mutlu günü olduğunu ifade eden Güneş, bu başarıda emeği geçen öğretmelere, velilere teşekkür etti, başarı elde eden öğrencilere ise Cuma günü karne töreninde hediyelerini vereceklerini söyledi.

? ilk yılımız böyle başarılarla sonuçlandı. Bundan sonra ki hedefimiz Düzce?de hep üst sıralarda yer almak. Gelecek yıllarda inşallah çok daha güzel günler, başarılı günler bizi bekliyor. El ele verdiğimizde çok daha güzel sonuçlarla Düzce?mizi hak ettiği ilk sıralara çıkaracağımıza inanıyorum. Buradan herkesin inanmasını istiyorum. Biz bunun olabileceğini ilk yılımızda gördük? ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.