VALİ ŞAHİN’DEN BAŞARIYA ÖDÜL

VALİ ŞAHİN’DEN BAŞARIYA ÖDÜL

 Başarılı öğrenciler hazırladıkları projeler ve sosyal faaliyetleri ile Düzce'nin adını Türkiye'ye duyurdular. Patent almaya hak kazanan ve başarıları ile madalya ile ödüllendirilen öğrencileri Düzce?Valisi Vasip Şahin makamında kabul etti. Öğrencileri tek tek kutlayan Şahin, başarılarının devamını diledi ve mangala hediye etti.

ÖĞRENCİLERİN?BAŞARILARI
Akçakoca İlköğretim Okulu öğrencileri Merve Okur ve Hale Nur Hat okul laboratuarın da ders aracı olarak kullanılan turnusol yerine mersinol kağıdı hazırladı. Bu Benim Eserim proje yarışması İstanbul Bölge finalinde "Turnusol Değil, Mersinol Kağıdı Kullanalım" adlı projeleriyle yer aldılar. Hazırladıkları bu proje ile Türk Patent Enstitüsü'nden patent almaya hak kazandılar.
BİLSEM?öğrencilerinden Pelin Kızılcık ise Arabada Hayat Kurtarma Projesi ile patent aldı. Pelin Kızılcık, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın arabada mahsur kaldığı olaydan yola çıkarak projeyi hazırladığını söyledi.
Yunusbey İlköğretim Okulu öğrencilerinden Azranur Arslan da İstanbul'da düzenlenen Sosyal Bilimler Olimpiyatında takdim dalında altın madalya aldı.
Türkiye ve Uluslararası Güreş Şampiyonalarından Düzce'nin gururu olan Beytullah Dere de 3 altın madalyaya sahip oldu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.