AK PARTİ?DE AĞIR TOPLAR BULUŞTU

AK PARTİ?DE AĞIR TOPLAR BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş?ın da katıldığı AK Parti 1. Bölge Koordinatör ve İl Başkanları iftar yemeği Bolu?da yapıldı. İftara Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın da katıldığı AK Parti 1. Bölge Koordinatör ve İl Başkanlarının katıldığı iftar programı, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti'nin önemli isimlerinin katıldığı organizasyonun, yaklaşan kongreler öncesi olması dikkatlerden kaçmadı

İftar programına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın yanı sıra Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, 1. Bölge Koordinatör Milletvekilleri olan Kocaeli eski Milletvekili ve Bolu koordinatörü Mehmet Ali Okur, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Karadeniz ve Marmara illeri milletvekilleri ile İl Başkanları katıldı.

İftar yemeği ardından Ataş ve beraberindekiler tarafından 1. Bölge İl Başkanları İstişare toplantısı yapıldı. Sohbet ortamında geçen gecede; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İl Başkanlarına yaklaşan kongreler öncesinde teşkilatlar olarak yapmaları gerekenler hakkında uyarılarda bulundu.

Özel bir gündem maddesiyle toplanmadıklarını vurgulayan Marmara Bölge Koordinatörü Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, bayramdan sonra kongre süreçlerinin başlayacağını açıkladı. Kongre takviminin başlayacağı bir sürece girildiğine dikkat çeken AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, teşkilatlar için startın verildiğini belirterek, ilk olarak belde kongrelerinin başlayacağını kaydetti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.