GENÇLİK MERKEZİ EVLERE MİSAFİR OLUYOR

GENÇLİK MERKEZİ EVLERE MİSAFİR OLUYOR

Gençlik Merkezi, ihtiyaç sahibi ailelere kumanyasıyla çat kapı gidip iftar yapıyor. Türk Kızılayı Düzce Şubesi tarafından hazırlanan Ramazan kolisi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından ailelere teslim ediliyor.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, ramazan ayında da yaptığı etkinliklerle gönüllere girmeye devam ediyor. Ramazan ayı içerisinde her sofranın şenlenmesi ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Gençlik Merkezi çalışmalarını büyük bir yoğunlukla sürdürüyor.

Birlik beraberliğin ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere iftar vakti kumanyasıyla birlikte giden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Atay ve gençlik liderleri iftar programı düzenliyor.

Gençlik Merkezi?nin, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarını boş bırakmamak için yaptığı bu gönüllülük faaliyetinde Türk Kızılayı Düzce Şubesi tarafından hazırlanan Ramazan kolisi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından ailelere teslim ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.