VALİ ŞAHİN’DEN ÖĞRENCİLERE ‘KENDİNİZE GÜVENİN’ NASİHATİ

VALİ ŞAHİN’DEN ÖĞRENCİLERE ‘KENDİNİZE GÜVENİN’ NASİHATİ

 2011-2012 eğitim-öğretim yılının sonra ermesi nedeni ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gümüşova 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda karne töreni düzenlendi.

Törende konuşan Düzce Valisi Vasip Şahin, öğrencilere seslenerek "Kendinize güvenin. Kendinizi hiçbir zaman birinden aşağıda görmeyin. Emin olun protokol koltuklarında oturan kişiler sizlerden daha kötü şartlarda buralara geldiler. Sizde isterseniz başarırsınız. Düzce'nin eğitim alanındaki başarısı her geçen gün artıyor. Bu sizin sayenizde oluyor. Velilerimize, öğrencilerimize ve tabi ki öğretmenlerimize çok teşekkür ederim" dedi.
Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ise, karne kırıklarının gönül kırıklıklarına dönüşmemesi gerektiğini ifade ederek "19 Eylül 2011 tarihine başlayan eğitim yılını geride bıraktık. Öğrencilerimizin bazıları çok başarılı bazıları ise başarısız olabilir. Karne kırıklıkları kesinlikle gönül kırıklıklarına dönüşmemelidir" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Düzce Valisi Vasip Şahin ve protokol üyeleri öğrencilere karnelerini dağıttı. Karnelerini alan öğrencilerden bazıları göz yaşlarına hakim olamazken, karnesi iyi olan öğrenciler sevinçlerini aileleri ile paylaştılar.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.