TÜRKİYE BİLARDO ŞAMPİYONU SAVAŞ BULUT, DÜZCE’NİN GÖĞSÜNÜ KABARTTI

TÜRKİYE BİLARDO ŞAMPİYONU SAVAŞ BULUT, DÜZCE’NİN GÖĞSÜNÜ KABARTTI

 İstanbul'da Mayıs ayı sonunda yapılan 69'ncu Ferdi Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Düzceli Bilardocu Savaş Bulut şampiyonayı 5'nci sırada bitirme başarısı gösterdi. Dünyanın en iyi 3 bant oyuncularının katıldığı ve 32 kişi ile sınırlı olan turnuvada, Türkiye'nin bir diğer milli takım sporcusu Murat Naci Çoklu ile aynı 4'lü grupta yer alan Savaş Bulut, Bilardoda dünyanın en güçlü sporcularından Belçikalı Eddy Merxk ve Lüxemburg'dan Ramon Hamm'ı geride bırakarak son 16'ya kalma başarısı gösterdi. Ardından ise Fransız Jeremy Bury'i çok iyi bir oyunla mağlup eden Bulut, son 8 içerisinde turnuva sonunda 2'nci olacak olan Hollanda'lı Raimond Burgman'a çekişmeli geçen maç sonrası yenilerek Avrupa 5'ncisi oldu.

"ŞAMPİYONDA OLABİLİRDİM"
İlk kez bir Avrupa şampiyonası oynadığını dile getire Savaş Bulut "Geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye Şampiyonu oldum ve federasyonumuz bu organizasyona beni özel olarak davet etti. Başarılı bir turnuva geçirdiğimi düşünüyorum. İlk kez oynadığım bir Avrupa Şampiyonasından 5'ncilik ile dönmek güzel ancak şampiyon olarak da dönebilirdim. Umuyorum gelecekte bu başarıyı Düzce şehrimize armağan edebilirim" dedi.
Savaş Bulut "3 ay sonra Dünya Şampiyonası var onun hazırlıklarına başlayıp orada da başarılı olmak istiyorum. Buradan bana destek veren verenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.