BİR ANDA ALEVLER SARDI

BİR ANDA ALEVLER SARDI

Düzce TEM otoyolu Kaynaşlı mevkiinde sabah saatlerinde hurda kağıt yüklü TIR lastiklerinden yandı. Yangın bir anda TIR?ı sararken, sürücüyü yoldan geçen diğer araç sürücüleri uyardı.

Olay TEM Otoyulu Kaynaşlı mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Ankara?dan İstanbul istikametine gitmekte olan Musa Üzümcü idaresinde ki 34 AP 5495 plakalı TIR,  dorsesinin arka lastiklerinden bir anda yenmeye başladı.

 Durumu fark eden diğer sürücüler tarafından TIR sürücüsü uyarılarak durdurulurken, sürücü hemen dorse ile kupayı birbirinden ayırdı.

Lastik kısmından yanmaya başlayan hurda kağıt yüklü TIR bir anda alev topuna döndü. İtfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve Karayolları Tünel itfaiyesi ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Sıkılan suya rağmen kağıtlar için için yanmaya devam etti. Yangını tamamen söndürmek için karayollarından kepçe geçirilerek TIR?ın yükü tamamen boşaltıldı ve söndürüldü. Yangın nedeniyle uzun süre tem otoyolu istanbul istikametine tek şeritten verildi. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.