HEM İŞVERENLERE HEM İŞSİZLERE ÇAĞRI

HEM İŞVERENLERE HEM İŞSİZLERE ÇAĞRI

Düzce İşkur Müdürlüğü, ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? projesi kapsamında, Anıtpark?ta stant açarak İşkur faaliyetleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. İşKur İl Müdürü Ferhat Acar, kuruma gelemeyen vatandaşların ayağına gittiklerini söyleyerek hem işverenleri hem işsizleri standa davet etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu?nun başlattığı, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik projesi kapsamında Düzce İşKur İl Müdürlüğü tarafından Anıtpark?ta açılan stantta  öğrenciler, iş arayanlar ve vatandaşlarla buluşarak İş ve Meslek Danışmanları aracılığıyla İşkur faaliyetleri hakkında bilgiler veriliyor.

 

 

Düzenlenen stantlarla her kesimden insanlarla buluşarak hem faaliyetlerini tanıtacak hem de iş arayan ve işveren danışmanlığı yaparak işsizlerin ayağına gidecek olan İşKur,  yoğun çalışma temposuyla  işveren ve iş yerlerini ziyaret ederek işçi istihdamının önündeki engelleri kaldırmayı hedefliyor.

İşKur İl Müdürü Ferhat Acar, Çalışma Hayatında Milli seferberlikte hedefin 2 milyon artı istihdam olduğunu söylerken 1 milyon 200 bin istihdamın sağlandığını belirtti.

Acar, ? Önümüzdeki dönemde hedefi aşacağımızı düşünüyoruz. İstihdam seferberliğinin ikinci aşaması olarak hedef 0 olarak, çalışma hayatında iş kazaları ve meslek hastalığının önlenmesi, iş kazalarının 0?a indirilmesiyle ilgili faaliyetlerimiz başladı. İşKur faaliyetlerimizi tanıtmak açısından Ramazan çadırının yakınında stant açtık. Vatandaşlarımız Ramazan nedeniyle biraz rehavette, kuruma gelmekte zorluk çekiyorlar. Biz de onların ayağına gelelim dedik. Arkadaşlarımız iftar öncesi ve sonrası gelen vatandaşlarımıza hizmet edecekler. İşverenlerimizi ve işsizlerimizi buraya davet ediyorum.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.