DÜZCE POLİSİ KUMAR MAKİNELERİNE SAVAŞ AÇTI

DÜZCE POLİSİ KUMAR MAKİNELERİNE SAVAŞ AÇTI

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri şehir merkezinde matik olarak adlandırılan makinelerle insanları kumara alıştıranlara savaş açtı. 1 Hafta içersinde yapılan operasyon ve aramalarda onlarca makineye el konuldu.

Sigaramatik, sakızmatik, şarjmatik gibi isimlerle anılan ve insanları kumara alıştıran makinelere savaş açan Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Kumar ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir haftada şehir merkezinde çeşitli işyerlerinde bulunan onlarca makineye el koydu. Makinelerinde içinde bulunan sigaralar ile paraları da alan ekipler, kumar üzerine yapılan her türlü oyunu bozmaya devam ediyor.

Gelen İhbar üzerine istihbarat çalışması yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kumar ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları denetimlerde Atatürk Bulvarı pasaj içindeki bir işyerine baskın yaptı. Baskında özel bölmede 4 adet sigaramatik makinası tespit eden ekipler, makinalar içerisinde bulunan 31 adet sigara paketi ve 31 TL madeni paraya da el koydular. İşyeri sahibi M.B. işlemleri için makinelerle birlikte polis merkezine götürdüler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.