GENİŞ KATILIMLI İFTAR

GENİŞ KATILIMLI İFTAR

Beyköy Belediye Başkanlığı tarafından her Ramazan ayında verilen geleneksel halk iftarı geniş bir katılımla kent merkezinde gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Beyköy Belediyesi tarafından düzenlenen halk iftarına katıldı. Belde merkezinde kurulan iftar masalarında vatandaşların yanı sıra İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Belde Başkanı Musa Küçük, Belediye ve ilçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu katıldı.

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ile Ayşe Keşir, meclis çalışmalarından dolayı Beyköy Beldesinde yapılan halk iftarına katılamayacaklarını telgraf ile ilettiler.

İftar programında AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Beyköylülerin Ramazan ayını ve gelecek hafta kutlanacak olan Ramazan Bayramlarını kutlayan birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmalarından ardından sahne alan İlahi Sanatçısı Fatih Yardım ilahiler seslendirirken gece yapılan semazen gösterisi ile sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.