KEŞİR MÜJDEYİ VERDİ

KEŞİR MÜJDEYİ VERDİ

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, uzun süredir atıl durumda kalan ve Sağlık Bakanlığı oluru ile fizik ve psikiyatri tedavi merkezi yapılmasına karar verilen Muncurlu Hastanesi için müjdeyi verdi. Keşir, hastanenin, psikiyatri bölümünün bayram sonrası hemen açılacağını bildirdi.

 

 

Atatürk Devlet Hastanesinin yeni binasına taşınmasıyla boşaltılan Muncurlu hastanesi nihayet kurtuluyor. Hastanenin atıl durumdan kurtarılması ve değerlendirilmesi amacıyla siyasiler ve bürokrasilerin Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunu verdi. Geçtiğimiz günlerde fizik ve psikiyatri tedavi merkezi olmasına karar verilen hastaneyi inceleyen Milletvekili Ayşe Keşir, hastanenin aşama aşama hizmete açılacağını bayram sonrası ilk hafta psikiyatri bölümünün hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Keşir, ? Sayın Bakanımız, Valimiz, Kamu Hastaneleri Birliğimiz buranın aha efektif ve çalışır hale gelmesi için uzun süre çalışma yaptık. Yansıması olarak Sağlık Bakanlığında da çalışmalar yaptık.Kamu Hastaneleri Başkanımız da geldi, yerinde inceledi.Bakanımızın da arzu ettiği, bölgeye hitap eden fizik tedavi merkezi olması için girişimimiz olmuştu. Beraberinde bağımlılık noktasında da ihtiyacımız vardı. Temelde, fizik tedavi ve AMATEM noktasında karar alındı. Tamamını bir seferde açalım dersek çok zaman alacak. Tamir tadilat yapılıp bazı odaların yeniden açılması gerekiyor. Sağlık Bakanımızın mevcut polikliniklerle hızlıca açalım talimatı oldu. Bayram sonrasındaki hafta öncelikle Metek TOKİ?deki toplum ruh sağlığı merkezini buraya taşıyacağız. Akabinde fizik tedavi ve psikiyatri polikliniklerimizi açacağız. Yataklı servislerimiz de akabinde hizmete girecek. Aşama aşama yapalım dedik. Bir seferde yapalım desek ayları bulacak. Hem bina bu arada ziyan oluyor yazık milli servet, hem de çevre vatandaşlarımızın ciddi beklentisi var, onlara bir taahhütümüz vardı.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.