DÜZCESPOR HOCASINI BULDU..

DÜZCESPOR HOCASINI BULDU..

Düzcespor yeni hocasını buldu. Taner Öcal ile İmzalar atıldı ve futbolcular ile görüşülmeye başlandı. Düzcespor Başkanı Cihat Algün, destek isteyerek, ? o sene bu sene? dedi.

Düzcespor Başkanı Cihat Algün, hedeflerinin kesinlikle şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak olduğunu söyledi. Algün, "Bu yüzden ilk önce şampiyonluk hedefleyen bir teknik direktör ile imzalar atıldı ve profesyonel bir yönetim kadrosu ise her an oluşmak üzere" dedi.

 

 

Şampiyonluk için kadro kurduklarını belirten Cihat Algün, "Yönetimde eski tecrübeli yönetici ve işadamlarımız da yer alacak. Görüşmelerimiz tamamlanmak üzere. düzce bize destek olsun, bizler yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimiz olarak o sen bu sene diyoruz " Dedi..

Yeni Teknik Direktör Taner Öcal İse "3.Ligde çalışmayı hiç düşünmüyordum ancak, 1990 lı yıllarda Düzcespor'da top oynadım, Düzce futbol camiasının büyük kısmını tanırım, kızım Düzce?de dünyaya geldi, birçok da arkadaşım var, bu yüzden hedefi olan bir takımda hedefi olan bir hoca olarak bulunmak istedim ve teklifi kabul ederek imzaladım, Düzce?mize hayırlı uğurlu olsun" Dedi.

Başkan Cihat Algün, 1-2 gün içerisinde yeni yönetim kurulunu,görev dağılımını, alınan ve gönderilen futbolcuları ve Düzcespor ile ilgili merak edilen her şeyi basın toplantısı yaparak kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.