DÜ HASTANESİNDE İFTAR

DÜ HASTANESİNDE İFTAR

 

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeği programı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı?nda gerçekleştirildi.

 

İftar programına; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir, Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Hastanede görev yapan hekimler, sağlık çalışanları ve davetli konuklar katıldı.

 

İftar yemeğinin sonrasında duygu ve düşüncelerini aktaran Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, üniversite mensuplarıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

 

Programda bir konuşma gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, çalışma ortamındaki huzurun önemine vurgu yaparak bir arada olabilmenin ve bir masa etrafında toplanabilmenin çok güzel bir duygu olduğunu dile getirdi. Ramazan ayında iftar sofralarında paylaşılan ekmeğin büyük bir mutluluk vesilesi olduğunu söyleyen Rektör Çakar, Düzce Üniversitesi çalışanlarının şimdiden Ramazan Bayramı?nı tebrik ederek ?Allah hiçbir zaman huzurumuzu bozmasın. Ağzımızın tadını kaçırmasın. Ailenizle birlikte geçirebileceğiniz nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum.? sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 

İftar programı; Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi?nde görev yapan çalışanların birlik ve beraberliklerinin güçlenmesine ve ortak manevi duyguların paylaşılmasına vesile oldu.

 

Program, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Furat Akdemir tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.