BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Düzce protokolü resmi bayramlaşmada bir araya geldi. Bayramlaşmada temenniler ve dualar, birlik beraberlik, barış ve huzur için yapıldı.

 Düzce Valiliği tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, daire müdürleri ve davetliler katıldı. 

 Yoğun katılım olan programda Protokol ve davetliler tek tek bayramlaştı.

Belediye Başkanı Mehmet keleş programın açılış konuşmasını yaptı. Keleş, Düzcelilerin bayramını kutladı, Milletvekili Ayşe Keşir ve Fevai Arslan da kısa birer konuşma yaparak böyle hayırlı günlerin özellikle kan gölüne dönen İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dilediler.

Daha sonra kürsüye Vali Zülkif Dağlı çıktı. Dağlı da herkesin bayramını kutladı, ? Allah ağzımızın tadını bozmasın? dedi. Burada gösterilen birlik beraberliğin Türkiye ve İslam dünyasında da görülmesini diledi.

Programda son konuşmayı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü yaptı. Reform Paketinin Türkiye'nin büyümesi için hazırladıklarını belirterek, Türkiye'de yeni bir dönem başladığını söyledi.

Özlü, ? Bu yeni dönemin üç temel ayağı var. Bunlar demokrasi, değişim ve reform. Yeni dönemin bu üç ayağı demokrasi, değişim ve reformlardan birincisi ve en önemlisi  üretim reform paketi olarak geçen haftalarda meclisten geçirdik. Üretim reform paketi Türkiye'de sanayicilerimizin, üreticilerin problemlerine çözüm getirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bu paket üzerinde bir yıldır çalışıyorduk. Türkiye'nin daha fazla üretmesi, üretim ortamının iyileştirilmesi ve Türkiye'nin büyümesi için bu paketi hazırladık. Türkiye daha fazla üretecek, Türkiye daha fazla büyüyecek ve büyümeye bağlı ekonomi paketi ile kalkınma paketiyle İnşallah dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeye doğru hızlıca ilerleyecek? dedi.

Konuşmaların ardından Düzce İl Müftüsü Selami Emen eşliğinde dua edildi, birlik, beraberlik, huzur ve barış temenni edildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.