PROTOKOL ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

PROTOKOL ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

Bakan Faruk Özlü ve Vali Zülkif Dağlı esnafın bayramını kutladılar. Bakan Özlü bayramlaşmada yaptığı konuşmada, sanayi sitelerinin taşınması konusunda bilgi verdi, eski sanayide dükkanı olan esnaflara çağrıda bulunarak, dükkanını taşıyanların karlı olacağının altını çizdi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği de bayramlaşmayı 1. gün yapan kurumlar arasındaydı. Bakan Özlü ve Vali Dağlı bayramlaşmaya katıldı, esnafların bayramını kutladı.

 

 

DESOB binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Vali Zülkif Dağlı, Milletvekili Fevai Arslan ve Ak Parti teşkilat üyeleri ve oda başkanları ile üyeleri katıldı.

Bakan Özlü, esnafların bayramını kutlarken, yine reform paketinden söz etti, pakette esnafları da ilgilendiren maddeler olduğunu söyledi. Bakan Özlü reform paketinde yer alan sanayi sitelerinin taşınması hakkında da konuştu.

Özlü, ? Düzce?yi de ilgilendiriyor bu kanun. Türkiye?de 70?li yıllarda yapılan sanayiler var. Bunlar metrekare olarak küçük. Binalar eskidi, bunlar şehir merkezinde kaldı. Biz arzu ediyoruz ki bunların şehrin makul mesafede dışında anlaşarak, uzlaşarak, zoraki cebren değil,  burada taraflar, mülk sahipleri, belediye veya özel idare, üçüncüsü bizim bakanlığımız. Oturalım anlaşalım, bunları şehrin dışına çıkartıp modern sanayi çarşıları inşa edelim. Büyük ölçekte planlayalım. Taşınma noktasında bizim bakanlığımız kredi verecek. Taşındıkları yeri de değerlendireceğiz. Taşınan arkadaşlarımız bu işten karlı çıkacaklar. İşlemleri bu sene başlatacağız. Düzce?nin konumu biraz daha farklı. Şu andaki görüntü çok çirkin.? Dedi.

Bakan Özlü, Vali Dağlı ve Milletvekili Fevai Arslan daha sonra esnaflarla bayramlaştılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.