There ıs Efteni" Film Ekibi Düzce'de Toplantı Yaptı...

There ıs Efteni

Gerilim, korku ve macera filmi olma özelliği taşıyacak ve tamamı Düzce'nin doğal flatolarında çevrilecek "There Is EFTENİ" filminin yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncuları Düzce'de Neris Kır Bahçesinde istişare toplantısı yaptı.

Neris Kır Bahçesinde düzenlenen toplantıda film ekibi hem bayramlaştı hem de çevrilecek sinema filmi hakkında görüş alış verişinde bulundu. "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" Projesini yürüten Konuralp Turizm Marka Ekibi Deneği ile de Bir araya gelen ekip, dernek ile her türlü destek olunma konusunda görüşmeler yapıldı. Dernek Başkanı Emine Yüksel, Düzce'nin tanıtımı açısında çok önemli olan bu projeye her türlü desteği vereceklerini ifade ederek film ekibi ile birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Düzce Belediyesi Sanat Danışmanı Burçin Sağlam ile de görüşmeler yapan ekip, Düzce Belediyesinin projeye bakış açısı ve desteği konusunda da görüş alış verişinde bulundu.

"There ıs Efteni" filmi yönetmeni Aydan Çakır, Senarist ve başrol oyuncularından Mustafa Miraç Kaya, yapımcı Cihat Tutkun ve film oyuncuları, bu projenin örnek bir proje olacağını ve şimdiye kadar çevrilmiş en sürükleyici film olma özelliği taşıyacağını belirterek, tüm Düzcelileri bu projeye sahip çıkmaya davet etti. Yönetmen ve Başrol oyuncusu Aydan Çakır, film hakkında açılamalarda bulunarak, Düzce'nin tanıtımında böyle bir filmin çok büyük önem taşıdığını belirtti. Çakır " There is Efteni" film den öte bir tanıtım projesidir. Türkiye'de korku, gerilim, macera ve aşk'ı içerisinde barındıran bir film hiç çekilmedi. Biz ekip olarak senaryomuzu bu yönde şekillendirdik. Senaryosu hazır, oyuncular hazır, doğal film platomuz hazır, sadece Düzcelilerin destekleri ile bu filmin çekimlerine başlamak kalıyor. Bu konuda Düzce Valimizden, Belediye Başkanımızdan, işadamlarımız ve halkımızdan alacağımız destekler ile çok büyük bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz. 70 ülke ve Türkiye'de en az 2.000 salonda aynı anda gösterime girmesi planlanan film, Düzce'mizin tüm doğal güzelliklerini, tarihi mekanlarını ve şehir merkezini kullanacağımız bir proje olacak, böylelikle Düzce'nin Dünyaya tanıtımı açısından da çok büyük bir önemi olacağını düşünüyoruz" dedi.

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.