YATAK KAPASİTESİ ARTACAK

YATAK KAPASİTESİ ARTACAK

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin, fizik tedavi ve psikiyatri merkezi olarak bugün hizmete başlayan Muncurlu hastanesine en kısa zamanda yataklı ünitelerin de taşınacağını söyledi, 100 yatak kapasiteli olacak hastane ile iki devlet hastanesinin yatak kapasitesinin 400?e çıkacağını belirtti.

Atatürk Devlet hastanesinin yeni binasına taşınmasının ardından aylardır boş kalan Muncurlu binası bugünden itibaren Fizik Tedavi ve Psikiyatri merkezi olarak hizmete girdi.

Şu anda sadece poliklinik olarak hizmet veren Muncurlu hastanesiyle ilgili bilgiler veren Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin, ilerleyen süreçte yataklı tedavi ünitelerinin de Muncurlu?ya taşınacağını bildirdi.

Zengin, ? Muncurlu bugün itibariyle hizmete girdi. Fizik doktoru, psikiyatri doktoru ve Metek TOKİ Toplum Ruh Sağlığı merkezimiz var. Şu anda sadece poliklinik olarak hizmet veriyoruz. İlerleyen dönemde fizik tedavi, psikiyatri, hem yataklı hem ayakta tedavi kısmını da taşımayı düşünüyoruz. 300 yataklı hastanemizde fizik tedavi yataklı bölümleri boşaltıldığında o yatakları diğer bölümlere dahil edeceğiz.? Dedi.

Atatürk Devlet hastanesinde fizik tedavi ünitelerinin boşaltılmasından sonra hizmete girecek ünitelerden de söz eden Zengin şöyle konuştu:

Zengin, ? Fizik tedavinin rehabilitasyon, tedavi kısmının da birlikte olması gerekiyor. En kısa zamanda taşınması gerekiyor, bunu da hızlı bir şekilde yapmak istiyoruz. Fizik tedaviden boşalan odaları da makineye bağlı yaşlıların tedavisinin düzenlendiği, en az 30 yataklı bir ünite olmasını düşünüyoruz. 300 yataklı hastanemiz 400 yataklı kapasiteye kavuşmuş olacak.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.