KOCAELİ'NDE ÇALINDI, DÜZCE'DE YAKALANDI!

KOCAELİ'NDE ÇALINDI, DÜZCE'DE YAKALANDI!

 

Kocaeli'nden çalınan 34 YG 892 plakalı lüks otomobil Düzce'de yakalandı. Polisin dur ihtarına uymayıp kaçan şahıslar yola konulan bariyer sonucu lastiklerinin patlaması nedeniyle aracı bırakarak yaya olarak kaçtılar. 

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli'nden çalınan 34 YG 892 plakalı lük otomobil Düzce'den geçtiği sırada MOBESA kameralarına yakalandılar. Plakasından çalıntı olduğu ortaya çıkan oto ilk olarak Düzce'den Akçakoca istikametine giderken polisin dur ihtarına uymayarak geri döndüler. Düzce'den Sakarya istikametine giden aracı durdurmak için Polis iki noktada barikat kurdu. Barikatları geçen şahıslar yola konulan bariyer ile lastiklerinin patlaması sonucunda Küçük Melen Çayı, Hal Kavşağında aracı bırakarak

kaçtılar. Aracın içinde farklı 2 plakada çıktı. Aracı görün bir şahıs otomobilin az kalsın kendi aracını biçeceğini belirterek "Benim yanımdan çok hızlı geçtiler. Takip ettim. Polise girdikleri göstermek istemek için durduğumda şahıslar kaçtılar" dedi. Polis ekipleri kaçan şahıs ya da şahısların izlerini sürmek için geniş çaplı araştırma başlattı.  

Düzce İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.