ALT YAPININ LOKOMATİFİ FENERBAHÇE FUTBOL OKULU

ALT YAPININ LOKOMATİFİ FENERBAHÇE FUTBOL OKULU

Düzce Yerel alt yapı liglerinde Düzce Fenerbahçe Fırtınası esiyor tüm alt yapı liglerinde şampiyonluklara ambargo koyan Düzce 1907 Fenerbahçe Futbol okulu şampiyonluklarına bir halka daha eklemek istiyor.

Düzce 1907 spor kulübünün Düzcede tüm Alt yapı liglerine adeta ambargo koyan bir takım oldu. Çok tecrübeli teknik adamların çalıştığı Düzce Fenerbahçe Futbol takımı oynadığı müsabakalarda tüm rakiplerine büyük üstünlükler kurarak Şampiyonlukları bir bir topluyor.

Düzce Yerel U-14 Liginde ligi şampiyon olarak tamamlayan ardından U-13 Ligini Şampiyon olarak tamamlayan bu sporcular adeta kupaya ve Şampiyonluğa doymuyorlar geçtiğimiz hafta sonu sona eren U-11 Ligini de Şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Futbol okulu U-12 Liginde de mutlu sona çok yakın en yakın rakibi Ayyıldızspor takımının 2. Puan önünde bulunan Fenerbahçe 1907 Hafta sonu bu rakibi ile  mücadele edecek.

Bir beraberlik bile şampiyon olmaya  yetecek. Bu şampiyonluk ile tüm alt yapılarda şampiyon olması beklenen Fenerbahçe Futbol okulunun bu başarısında en fazla emeği olan ve bu teknik ekibin bir araya getirilmesinde büyük rolü olan Genel Koordinatör Erkan Yılmaz?ın da büyük rolü var.

Futbol okulunda görev yapan teknik ekip şöyle oluştu. Kenan Şereflioğlu, Cahit Demir, Gökmen Zeki gibi uzun yıllardır Türk futboluna teknik adam olarak hizmet eden antrenörlerin çalıştırdığı 1907 futbol takımları farklı kategorilerden en üst lige kadar onlarca futbolcu adayını bünyesinde barındırıyor.

Minik takımdan başlayarak yıldız, genç ve A takıma kadar yükselen futbolcular şimdiden Türkiye?nin en önemli futbol kulüpleri tarafından  izlenmeye alındı. Takımdaki futbolculara transfer teklifleri art arda geliyor. Düzce Futbolunun ve Türk Futbolunun geleceği olacak olan bu gençlere aileleri çok büyük destek veriyor Futbol Okulu ve Aile iş birliği başarıyı getiriyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.