DARBEYİ DİRENEREK ENGELLEME

DARBEYİ DİRENEREK ENGELLEME

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinin 1?inci yıldönümü için hazırlanan program dahilinde ? Darbeyi Direnerek Engelleme? adlı tiyatro gösterisi sahnelendi. Üstün Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan oyun Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Celil Yağız salonunda sahnelenen oyun beğeniyle izlendi.

 

Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen  tiyatro gösterisine Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Vali yardımcıları, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve Yönetimi, Düzce protokolü ile vatandaşlar katıldı. 


Yazan ve yöneten İsmail Yeşilbağ?ın iki perdelik ? Darbeyi Direnerek Engelleme? adlı tiyatro oyunun konusu, Müslüman Türk dünyasının ve mazlum Müslüman ülkelerin son sığınağı olan Türkiye Cumhuriyeti?ni bitirmek isteyen emperyalist   batının onlarca yıl destekleyip geliştirdiği FETÖ terör örgütü, devletin bütün kademelerine sistemli bir şekilde sinsice girmiş ve artık son hamlesini yapmak üzere harekete geçmişti. Milletin vergileri ile alınan silahlarla, sözde asker görünümlü teröristler 15 Temmuz gecesi ülkemizi işgal hareketine kalkıştılar.

Fakat unuttukları bir şey vardı. Hesapların üzerindeki İlahi hesap... İşte o hesap Müslüman Türk milletinin kendisi ve reisiydi. 15 Temmuz gecesi halk Başkomutan Reis?in yönetmenliğinde darbeyi direnerek engelleme sanatını ustaca icra etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.