İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK ?

İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK ?

Ak Parti Akçakoca ilçe kongresi için takvim hızla ilerlerken yeni dönem için kimin başkan olacağı konusunda kafaların halen karışık olduğu, son derece başarısız olan Dergah Akça dışında başka bir isim için arayışa gidildiği öğrenildi..

AK Parti genel merkezinin açıkladığı kongre takviminde geri sayım başladı.

Buna göre 19 Ağustos - 12 Kasım'da ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 25 Şubat'a 2018 tarihine kadar il kongrelerinin tamamlanması bekleniyor.

İlk raunt 20 Temmuz Pazar günü

Akçakoca ilçesi  için işlenen kongre takviminin ilk ayağı 20 Temmuz Pazar günü delege seçimi yapılacak. Genel Merkez tarafından belirlenen kriterler göz önünde tutularak, Akçakoca ilçe kongresine katılacak 420 kişilik delege listesi isimler askıya çıktı. Askıya çıkan listeler için 20 Temmuz Pazar günü seçim yapılacak.

SEÇİM İLÇE BİNASINDA YAPILACAK

AK Parti?ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, 20 temmuz Pazar günü parti binasında yapılacak delege seçimde partinin kurucu üyeleri, eski yönetim kurulu üyeleri, mevcut ana kademede görev alan üyeler ile kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra parti üyeleri yarışacak.

DEDİKODULAR ŞİMDİDEN BAŞLADI

Gazetemiz istihbarat servisine ulaşan bilgilere göre, Dergah Akça başkanlığındaki ile yönetimi tarafından listeler hazırlanırken, partiye üye olmak, çalışmalara katılmak ve partinin davasına sahip çıkmak gibi özelliklerin bir kenara bırakılarak ilçe yönetimine yakınlık, akrabalık kriterlerinin öne çıkarıldığı iddia edildi.

İL YÖNETİMİ ADAYLARLA TEK TEK GÖRÜŞECEK

Delege liste kesinleştikten sonra Ak Parti Düzce il Teşkilatınca oluşturulacak "değerlendirme komisyonu" ilçe başkan adayları ile tek tek görüştükten sonra kendi değerlendirmelerinin olduğu ekli rapor ile birlikte Genel Merkez Teşkilat başkanlığına gönderecek.. Genel merkez teşkilattan gelen raporu değerlendirdikten sonra bir karara varacak.

TAKVİM İŞLİYOR

Akçakoca ilçe teşkilatında  bir taraftan kongre takvimi işlerken bir taraftan da "adaylık" için kulis çalışmalarının hızla devam ettiği biliniyor.

AKÇA SINIFTA KALDI, ? KAN TER İÇİNDE ÇALIŞACAK ? BAŞKANLAR SIRADA?

  3 yıllık ilçe başkanlığı  döneminde son derece silik performans gösteren ve kötü bir ilçe başkanlığı  yaptığı iddia edilen mevcut İlçe Başkanı Dergah Akça karşısında, bir çok kişinin başkan adayı olmak için çalışma yaptığı bilinirken, il yönetimi ve genel merkezin Dergah Akça dışında başka isimler için çalışma yaptığı ve ? kan ter içinde çalışacak ? adaylarla görüştüğü iddia edildi.

BAŞKAN ADAYI SAYISININ ARTMASI BEKLENİYOR

Bilindiği gibi adları AK parti ilçe başkanlığı için geçen İbrahim Bilgin, Mustafa Ezer, Esvet Sarıoğlu, Gökhan Solak, Necati Yemenici gibi isimlerin yanı sıra Akçakoca Hemşinliler Derneği Başkanı Ayhan Kibar, belediye meclis üyesi İsmail Küçük fındıkçı İbrahim Erdoğan ve petrolcü İbrahim Kurt gibi isimler adaylıklarını ilçe başkanlığı için açıklamışlardı.

Yerel gazetelere aday olduğunu açıklayan petrolcü İbrahim Kurt, ?Akçakocalı heyecanı ile, kan- ter içinde hizmet edip çalışacağı sözünü vermişti.

 

KAYNAK AKÇAKOCA TV


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.