MADALYALARLA İLE DÖNDÜLER

MADALYALARLA İLE DÖNDÜLER

Karabük ilinde7. İlden 20 kulübün katılımı ile yapılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Şehitleri Anma Gençler Şampiyonasında Mert Asya Takımı 7 Sporcu ile mücadele etti.7 Sporcudan 4 tanesi altın madalya kazandılar bir sporcuda bronz madalya kazandı. Diğer sporcularda büyük tecrübe kazandılar.

Mert Asya Taekwonda takımı  Karabük ilinde yapılan 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin yıl dönümü  olması nedeni  Şehitler ve Gaziler anısına Karabük?te yapılan müsabakalara katıldı  7 İlden 20 Takımın mücadele ettiği bu turnuvaya Mert Asya Takımı 7 Sporcu ile katıldı 7 Sporcudan 4.Sporcu altın madalya alarak ilimize döndü bir sporcumuzda Bronz madalya  aldı. Bu başarıda en büyük emeği olan Antrenör Hakan Şengönül.Bu şampiyona bizim açısından çok iyi oldu sporcularım bu şampiyonada bizleri fazlası ile memnun ettiler 7 sporcu ile gidip 4 altın bir gümüş almamız çok büyük bir başarıdır. Dereceye giremeyen sporcularımızda gelecek için çok büyük tecrübeler edindiler ayrıca buradaki müsabakalar. Türkiye Gençler Şampiyonası öncesinde çok iyi bir hazırlık oldu. Sporcularımı böyle ciddi bir organizasyonda çok iyi buldum Türkiye Şampiyonası için çok büyük bir turnava geçirdik. Türkiye Şampiyonasında da başarılım olacağımız inanıyoruz dedi.

MADALYA ALAN SPORCULAR.

Karabük ilinde yapılan Şampiyonada Düzce iline Madalyalar kazandıran sporcular şu isimlerden oluşuyor.48.Kilogram DilaraAlyna Çelik,55.kilogram Hatice Kolçak,59.Kilogram Zehra Ege,68. Kilogram Özhan Öztürk,52.Kilogramda Eda Çimen 3. Oldu.

Karabük ilinde yapılan bu büyük organizasyonda ilimizi temsil eden Ejderspor takımı sporcuları mücadele ettiler bu şampiyonaya iki sporcu ile katılan Ejdersportakımı  sporcularından 51. Kilogramda Melih Furkan Güner ikinci olarak gümüş madalya ile Düzce?ye döndü diğer sporcumuz ise dereceye giremedi.

 

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.